Offer

4 November 2008

Sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Biasiswa Universiti telah meluluskan supaya tuan/puan dianugerahkan biasiswa dibawah Skim Biasiswa Universiti. Butir-butir anugerah ialah

1) Nilai : RM 1800 sebulan

2) Tempoh anugerah : 12 bulan

3) Tempoh kuatkuasa: 1 Julai 2008 atau tarikh mula pendaftaran tuan/puan bagi Semesta 1, sesi 2008/2009

Saya menolak tawaran ini. Sekian.

This entry was posted in Master/Ijazah Sarjana and tagged , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Offer

  1. interferens says:

    ruginya tolak…

    apa2 pun..gud luck 4 ur study!

  2. wanie says:

    aimie,
    kenapa tolak?..problem ngan dia ke?

  3. faraulah says:

    Dah Istikharah ke ni?…. anyway pikir masak2..

  4. peng says:

    moga-moga inilah pilihan terbaik untuk cik nur…
    cik nur kat kuat.. mesti bolehnya…
    cepat habiskan master….
    tak sabar nak bg bunga masa konvo master nanti..hihi

  5. brightnur says:

    interferens: hmm.. ko faham kan..

    k wanie: lebih kurang la kak..

    faraulah: analysis pros n cons dah sudah dibuat..

    peng: ‘tak sabar nak bg bunga masa konvo master nanti..hihi’ <– ini kate2 semangat yang paling best.. =p tapi jadi terharu pulak, sebab konvo atau tak tu susah nak cakap..

  6. peng says:

    macam2 mana pun kena sampai konvo la..
    ala sikit je kan lagi..
    boleh tu…
    boleh ye cik nur
    awak kan kuat…

  7. sitihorizon says:

    Hm.. tolak rezeki ni.. ish..nak tahu gak ape pros n cons nye..😛

  8. eisha says:

    hu aku pun tolak gak…harap2 pilihan kita ni btul….peng bg la bunga kat kite gak😛 buat naik semangat

  9. cik private says:

    huhuhu

    aku pun nak bunga gaks…

  10. adi says:

    im sure cik cahayaterang dah pikir semasak-masaknya sblm membuat keputusan. jadi tak kesahla apa pros and cons nye, keputusan dah dibuat. maka apaperpun yang terjadi, i am with u dan mendoakan setiap langkah itu dipermudahkan. itqan!

  11. brightnur says:

    peng: thanks. Saya akan cuba sehabis daya.

    sitihorizon: pros n cons nye tidak sesuai untuk tatapan umum

    eisha: aku tak hantar lagi borang jawapan tu..he =p tak sempat la.. aku fokus gile minggu ni..

    cik private: ala.. ko tak dapat dari peng pun mesti ko dapat banyak bunge punye macam konvo dulu.. nanti2 dok banyak2, pas kat aku jugak.. =p

    adi: thanks =)

  12. peng says:

    semua nak bunga ni.. hihi susahla peng cam ni….

    eisha: mungkin boleh.. tapi peng tak kenal eisha.. takut nanti tersalah bagi

    Cik Private: minat bunga juga ke? macam tidak percaya sahaja!!!

  13. sitihorizon says:

    hehe..xleh tau eh..oklah.. ape2 pun i will support u😉

    “heights may make u feel abit shaky at times..
    but i know u can reach the top!
    with ur courage n determination
    u can go past all obstacles
    coming your way
    you can do it!
    All the best!”

  14. eisha says:

    brightnur kenal kan sy ngn peng…die tak knal i lagi😛

  15. brightnur says:

    eisha: Ya Tuhan… semata2 nak bunga.. ces..

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s