Bengkel “Penulisan Makalah Jurnal” Anjuran IKIM

Masih ingat lagi entry saya yang cerita pengalaman saya menghadiri bengkel penulisan journal. Ok, tak ingat. Takpe. Boleh tengok SINI. Saya ada rumuskan apa yang saya dapat di bengkel tersebut. Kepasa sesiapa yang tak tahu lagi, IKIM sekali lagi akan menganjurkan bengkel ini pada 28-29 Februari 2012. Pendaftaran baru sahaja dibuka. Saya sangat cadangkan sesiapa yang terlibat dengan research untuk hadir bengkel ini. Kali ini, IKIM improve sikit pelaksanaan bengkel ini, dengan menambah slot bengkel di mana peserta akan lakukan praktikal penulisan. Mungkin selepas bengkel ini peserta boleh terus submit paper. Tapi untuk sampai matlamat tu, peserta perlulah ada preparation. Betul tak?

Untuk maklumat lebih lanjut boleh lawati laman web IKIM atau di bawah ni saya letakkan link brochure dan borang

Brochures:

1. http://www.ikim.gov.my/v5/file/event/20111229150112_brosur-mj.pdf

2. http://www.ikim.gov.my/v5/file/event/20120106165946_brosur_jurnal(pdf).pdf

Borang:

1. http://www.ikim.gov.my/v5/file/event/20111229150112_borang_penyertaan-mj.pdf

ps: Saya sangat-sangat nak pergi bengkel ni sekali lagi. Tapi saya ada conference di Penang 27-28hb. Kalau ada rezeki InsyaAllah saya usahakan untuk pergi. Jumpa di sana, InsyaAllah!

This entry was posted in Career, Master, Master/Ijazah Sarjana, Motivasi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bengkel “Penulisan Makalah Jurnal” Anjuran IKIM

  1. aisyah says:

    nk sgt join bengkel nii,,,

  2. dalma says:

    Bila bengkel seterusnya akan diadakan. Saya ingin menyertainya. Terima kasih.

  3. Brightnur says:

    Dalma: Saya tak pasti pulak. Kena update dengan IKIM.

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s