GuestBook

Terima kasih kerana sudi melawat blog saya. Tidak ada apa yang menarik di sini. Hanya sedikit cetusan pendapat untuk dikongsi bersama.

10 Responses to GuestBook

  1. ummunawwar says:

    Salam,
    Saya enjoy baca blog ni. saya stumbled into this blog when i searched for ‘bila perlu berjumpa kaunselor’ 🙂 tak sangka, ada sahabat maya yang berkongsi perasaan dgn kita.
    Sebenarnya, saya agak tertekan lately –> stressed! with so many things in my life, especially kerja. bila kat office, rasa tak boleh fokus pada tugasan. tapi yg pelik nyer bila balik rumah, esp time weekend/ cuti bersemangat buat kerja rumah, maybe i just enjoy the company with my children kot.
    saya sedang tercari2 tips untuk enjoy & ikhlas buat kerja office, seperti perasaan ‘hidup’ yg kita ada ketika bersama keluarga, tapi sampai sekarang, malap jer perasaan..kalau nak berhenti kerja, kewangan tak stabil..
    wallahu a’lam..
    http://www.ummunawwar.blogspot.com
    http://www.daintymommy.blogspot.com

  2. Norma Ramsey says:

    brightnur.wordpress.com’s done it once more! Amazing article!

  3. ana says:

    salam nur, sy sgt tertarik nk baca blog awak sbb awak punya pengalaman menyambung master 2 hampir sama dengan sy. sy dlu pernah sambung master dkt slh sbuah U dkt perak,xlama lbh kurang 3 bulan jew sb mslh sv jugak la kemudian sy quit.apply smbung dkt slh sebuah ipta d selangor.Alhamdulillah sy dpt tp bnyk dugaan sblm nak dpt sambung, skrg ni sy dh dpt sv tp sy x sure la sv ni ok ke x.Hopefully ok la. Nur ada fb/ym ke?rse mcm nak berborak personally la.owg kte “owg yg pernah menempuhi pengalaman spt kita lbh afdal utk mmberi nasihat kpd kita”

  4. pija says:

    Salam..just want to ask you during SLAB interview session..Kindly reply it asap..Coz i’ll attend that interview next week..Thanks in advance.

  5. pija says:

    oowh, xde eh??urmm,apply tahun bila tue?aah, intvw tuk phd..btw, thanks yer..:)eh, klau ade tahu ape2 info psl intvw tue, kindly inform me okey!this my email pae_eja@yahoo.com..thanks again.

  6. mas says:

    Need your experience story too ! email me please, masrurah_hairudin@yahoo,com

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s